» Over ons

Drain Products BV
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam
The Netherlands

T: +31 (0)20 4481199
E: info@drainproducts.nl
W: www.drainproducts.nl

Over ons

Drain Products is al jarenlang geïnspireerd en gefascineerd door water. Ons drijvende kantoor te Amsterdam bevindt zich op een unieke locatie in het IJ te Amsterdam. Al meer dan 20 jaar ontwikkelen én innoveren wij producten voor wateropvang, -reiniging en -transport. Daartoe onderhouden wij intensieve contacten met ingenieursbureaus, opdrachtgevers, universiteiten en onderzoeksinstellingen. Bovendien werken wij voor zeer uiteenlopende klanten, elk met hun eigen speciale wensen en vragen. Door de ervaring en kennis die wij hebben opgebouwd zijn wij inmidddels een absolute specialist in waterbeheer. 

Partner in innovatie
Drain Products ontwikkelt producten voor haar eigen assortiment, maar kan ook uitstekend partner zijn voor uw productinnovaties. Wanneer u een eigen productlijn heeft en wensen of ideeën voor nieuwe producten, dan kunnen wij u daarin adviseren en ondersteunen. Enerzijds met onze kennis en ervaring, anderzijds met de productfaciliteiten van ons zusterbedrijf AKG.

Productie
De productie van Drain Products wordt uitgevoerd bij het zusterbedrijf AKG Kunststoffen BV te Vroomshoop. AKG is een van Europa’s grootste herverwerkers van kunststof afval. Bovendien is AKG specialist in het toepassen van recyclaten in hoogwaardige producten. AKG staat garant voor een efficiënte en betrouwbare vervaardiging van de producten van Drain Products, die tijdens hun lange levensduur optimaal moeten blijven functioneren.