» Groeiplaatsvoorzieningen

Drain Products BV
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam
The Netherlands

T: +31 (0)20 4481199
E: info@drainproducts.nl
W: www.drainproducts.nl

Drain products > Groeiplaatsvoorzieningen

Groeiplaatsvoorzieningen

Stadsbomen hebben het zwaar te verduren in een stedelijke omgeving. Toenemende verkeerslast en grondverharding, vervuiling en ruimtebeperking zijn enorm van invloed op het welzijn van de stadsbomen. Dit leidt tot weer andere problemen zoals het opdrukken van wegdek door boomwortels, of afstervende bomen die een gevaar gaan vormen.

Vanuit haar visie op een groene stad is Drain Products reeds in 1994 gestart met de ontwikkeling van groeiplaatsvoorzieningen. Inmiddels beschikken wij over tal van producten die de levensverwachting van stadsbomen aanzienlijk verlengen. Deze productrange is volledig opgenomen in het assortiment van zusterbedrijf Tree Ground Solutions BV (TGS) te Amsterdam. TGS is dé specialist op het gebied van ondergrondse groeiplaatsvoorzieningen. Behalve over praktische know how beschikt TGS over veel technische kennis op dit gebied. Samen met TGS leveren wij totaalsystemen voor een volledige ondergrondse infrastructuur binnen het stedelijk gebied.

https://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Groeiplaatsvoorzieningen-01.jpghttps://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Groeiplaatsvoorzieningen-02.jpghttps://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Groeiplaatsvoorzieningen-03.jpghttps://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Groeiplaatsvoorzieningen-04.jpg