» Cordrain drainagematten

Drain Products BV
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam
The Netherlands

T: +31 (0)20 4481199
E: info@drainproducts.nl
W: www.drainproducts.nl

Drain products > Groendaken en daktuinen > Cordrain drainagematten

Cordrain drainagematten

Drain Products levert Cordrain drainagematten om overtollig regenwater af te voeren. Deze drainagematten bestaan uit een kunststof HDPE-kern, de zogenoemde afstandhouder, met hieraan verlijmd een drainerend geotextiel als filter. Via de drainagemat kan het water zich naar de afvoerpunten begeven. HDPE heeft een hoge impactweerstand en is niet gevoelig voor vorst. De drainagematten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, noppenhoogtes en druksterktes.

Bij een groot wateraanbod adviseert Drain Products een combinatie van Cordrain drainagematten met het Permavoid® systeem. Het Permavoid® systeem bestaat uit een lichtgewicht kunststof unit met een hoogte van 150 mm of 85 mm en is speciaal gericht op drainage en infiltrage. Zelfs met weinig dekking beschikt het over een extreem hoge druksterkte. Het Permavoid® systeem heeft bovendien als voordeel dat het gemakkelijk kan worden uitgebreid met andere producten, gericht op reiniging en filtering van water.

Drain Products is in Nederland de exclusieve leverancier van de Cordrain (Isocor) drainagematten. De Cordrain drainagematten hebben een CE-certificatie.

https://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Cordrain-drainagemat-011.jpghttps://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Cordrain-drainagemat-021.jpghttps://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Cordrain-drainagemat-031.jpghttps://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Cordrain-drainagemat-05.jpg