» Multifunctionele daken

Drain Products BV
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam
The Netherlands

T: +31 (0)20 4481199
E: info@drainproducts.nl
W: www.drainproducts.nl

Drain products > Multifunctionele daken

Multifunctionele daken

Als het gaat om efficiënt waterbeheer, wat is dan logischer dan het hemelwater direct op te vangen daar waar het valt, namelijk op het dak? Met name parkeerdaken, gebruiksdaken en onderkelderde pleinen zijn eenvoudig geschikt te maken voor waterberging. Deze locaties zijn door hun hogere ligging vaak ideaal om van daaruit het gebufferde en gereinigde water verder te transporteren naar het omliggende gebied, bijvoorbeeld naar stadsbomen. Drain Products levert met het Permavoid systeem® een oplossing voor efficiënte berging, reiniging en transport van dakwater. Dit systeem biedt vooral ook oplossingen voor problemen die met de huidige, conventionele systemen niet vallen op te lossen.

Een belangrijk aspect is de waterdichtheid van het dak en het beperken van het gewicht. Ook daarin voorziet het Permavoid® systeem. Vooral in dichtgebouwde gebieden waar de ruimte voor waterberging vrijwel niet aanwezig is, biedt dit uitkomst. Hoe lastig of beperkt de ruimte ook is, dankzij onze modulair opbouwbare systemen bieden wij voor elke situatie een oplossing.

https://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Multifunctionele-daken-01.jpghttps://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Multifunctionele-daken-02.jpghttps://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Multifunctionele-daken-03.jpghttps://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Multifunctionele-daken-04.jpg