» Geotextielen

Drain Products BV
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam
The Netherlands

T: +31 (0)20 4481199
E: info@drainproducts.nl
W: www.drainproducts.nl

Geotextielen

Speciaal voor multifunctionele daken biedt Drain Products de volgende geotextielen:

Permafilter® geotextiel
Het Permafilter® geotextiel is een non-woven, needle punched textiel met oppervlakvergrotende structuur. Het maakt verantwoord afkoppelen van wegen mogelijk. Het textiel is namelijk speciaal ontwikkeld om olievervuilingen in civiel-technische toepassingen af te vangen en te verwerken. Het textiel is namelijk vervaardigd uit een mix van speciaal geprepareerde vezels. Deze samenstelling, in combinatie met de speciale opbouw en structuur van het textiel, zorgt voor optimale olie-afvangende (0,6 ltr per/m2) en olieverwerkende eigenschappen en garanderen tevens de drainerende werking van het textiel. De olieresten die in het Permafilter zijn ‘gevangen’ worden afgebroken door de, van nature aanwezige, micro-organismen. Deze micro-organismen zorgen voor een zelfreinigende werking van het Permafilter. De toepassingen voor dit Permafilter® geotextiel zijn vrijwel oneindig. Denk hierbij aan parkeerplaatsen, tankstations, rotondes en bijvoorbeeld bermen.

Permatex Wicking Textile
Het Permatex Wicking Textile is een 200 grams textiel met capillaire werking. De speciaal voor deze toepassing ontwikkelde vezels zorgen ervoor dat de capillaire werking gegarandeerd blijft. Door deze eigenschappen sluit het Permatex Wicking Textile naadloos aan op de techniek om water vast te houden en/of te transporteren.

https://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Permafilter-01.jpghttps://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Permafilter-02.jpghttps://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Permatex-300HD-02.jpghttps://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Permatex-Wicking-Textile-02.jpg