» Equaflow systeem

Drain Products BV
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam
The Netherlands

T: +31 (0)20 4481199
E: info@drainproducts.nl
W: www.drainproducts.nl

Drain products > Paardensport > Equaflow systeem

Equaflow systeem

Drain Products en Permavoid Ltd. hebben samen met Andrews Bowen, de internationale paardenbodem-specialist, het Permavoid® Equaflow-systeem ontwikkeld. Dit systeem zorgt voor optimale en altijd gelijke rijcondities. Het systeem wordt opgebouwd uit, speciaal op impact versterkte, kunststof Equaflow-modules die de fundering vormen. Deze fundering met een 90% open ruimte geeft een optimaal drainerend resultaat. Tevens draagt deze fundering bij tot een volledig gelijke ondergrond over de gehele oppervlakte van de rijbak. Het grote voordeel hiervan is dat er minder kans bestaat op blessures omdat de zachte en harde plekken in de bak niet meer voorkomen. Uiteindelijk leidt dit tot betere prestaties.

De afwerking bestaat uit een speciale mix van Andrews Bowen. Deze mix beschikt over een zogenoemd ‘geheugen’, waardoor het zand telkes weer teug wil naar zijn oorspronkelijke vom. Hierdoor ontstaan er nagenoeg geen sporen in de rijbak. Door deze unieke eigenschap wordt het onderhoud aan de bak tot een minimum beperkt. Door de modulaire opbouw van het systeem is de rijbak weer op te nemen en te verplaatsen. Hergebruik in optima forma!

https://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Equaflow-011.jpghttps://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Equaflow-021.jpghttps://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Equaflow-031.jpghttps://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Equaflow-04.jpg