» Parkeerkelders en tunnels

Drain Products BV
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam
The Netherlands

T: +31 (0)20 4481199
E: info@drainproducts.nl
W: www.drainproducts.nl

Drain products > Parkeerkelders en tunnels

Parkeerkelders en tunnels

Hoge grondwaterstanden en slechte grondcondities maken het vaak moeilijk om ondergrondse constructies droog te houden. Om dezelfde reden is het aanleggen van wegen, fietspaden e.d. vaak gecompliceerd en duur. De geheel nieuwe aanpak van Drain Products en de toepassing van onze slimme producten leidde al bij veel problematische projecten tot een eenvoudige duurzame oplossing. Drain Products biedt namelijk speciaal voor parkeerkelders, tunnels of andere ondergrondse ruimtes het Permavoid® systeem. Dit systeem houdt niet alleen het water weg, maar benut het ook. Met Drain Products houdt u droge voeten!

Wanneer het kwaad al is geschied en de parkeerkelder zoveel water lekt dat het bijna niet meer af te voeren is met een conventionele drainage, biedt ook hier het Permavoid® systeem een oplossing. Door de lage inbouwhoogte van de Permavoid® units wint men vaak hoogte ten opzichte van het conventionele drainagepakket (grind en drainagebuizen) dat zich in de parkeergarage bevindt. Het systeem zorgt ervoor dat het water zich vrij naar de aanwezige pompputten kan verplaatsen en zorgt tevens voor voldoende buffer in het systeem zelf tijdens extreme omstandigheden.

https://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Parkeerkelders-en-tunnels-01.jpghttps://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Parkeerkelders-en-tunnels-02.jpghttps://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Parkeerkelders-en-tunnels-03.jpghttps://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Parkeerkelders-en-tunnels-04.jpg