» Slimblock

Drain Products BV
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam
The Netherlands

T: +31 (0)20 4481199
E: info@drainproducts.nl
W: www.drainproducts.nl

Slimblock

Drain Products ontwikkelde de kunststof grastegel Slimblock speciaal voor plekken met lichte verkeersbelasting, zoals parkeerplaatsen of groenstroken. Slimblock is ook zeer geschikt als bermverharding. Daarnaast is het een interessant product voor particuliere toepassingen. Slimblock is een lichtere variant van Flowblock, maar voldoet aan vrijwel dezelfde eisen vanuit de markt:

1) Berijdbaar voor zowel personen- als vrachtverkeer
2) GEEN verstoring van de natuurlijke grasgroei en waterhuishouding
3) GEEN verstoring van de natuurlijke uitstraling
4) Zonder kantopsluiting toepasbaar
5) Goede drukverdeling naar de fundering
6) Snel en eenvoudig te verwerken
7) Recyclebaar en duurzaam

Het open oppervlak van het Slimblock bedraagt ca. 90%. De hoogte van 50 mm is voldoende om, in combinatie met de vlijlaag, een goede leefomgeving voor gras te realiseren. De tegelhoogte van 50 mm is ook de juiste keuze bij toepassingen met siergrind. Slimblock beschikt over drainagekanalen en dezelfde dragende voeten als het Flowblock. De kenmerkende pen/gat verbinding in combinatie met de borgwiggen zorgen ervoor dat u zonder kantopsluiting kunt werken. De samenstelling en de flexibiliteit van Slimblock zorgen ervoor dat zowel statische als dynamische belasting goed wordt opgevangen.

 

https://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Slimblock-01.jpghttps://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Slimblock-02.jpghttps://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Slimblock-03.jpghttps://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Slimblock-045.jpg