» Sport- en speelvelden

Drain Products BV
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam
The Netherlands

T: +31 (0)20 4481199
E: info@drainproducts.nl
W: www.drainproducts.nl

Drain products > Sport- en speelvelden

Sport- en speelvelden

Sport- en speelvelden zijn ontmoetingsplekken waar thema’s als integratie, gezondheid, spelen en leren centraal staan. Door toepassing van het Permavoid® systeem, kunnen sport- en speelvelden nu ook een ontmoetingsplek zijn van water en (stedelijk) groen. Het Permavoid® systeem zorgt namelijk voor goede water-berging, -afkoppeling en -transport naar bomen en ander (stads)groen. Met als groot bijkomend voordeel dat de velden, door deugdelijke waterafvoer, het hele jaar door bespeelbaar zijn.

Daarnaast biedt Drain Products het Permasport waterbergingssysteem. Dit systeem is speciaal ontwikkeld en gecertificeerd voor sport- en speelvelden.

Voor velden (of racebanen) waar sprake is van lichte of zelfs sterke vervuiling door bijvoorbeeld mest of olie(resten), biedt Drain Products producten voor filtering en reiniging. Dankzij onze modulair opbouwbare producten zijn wij in staat verregaand maatwerk te leveren. Vraag daarom naar de mogelijkheden voor uw specifieke vraagstuk.

https://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Sport-en-speelvelden-01.jpghttps://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Sport-en-speelvelden-02.jpghttps://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Sport-en-speelvelden-03.jpghttps://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Sport-en-speelvelden-04.jpg