» Permasport waterberging

Drain Products BV
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam
The Netherlands

T: +31 (0)20 4481199
E: info@drainproducts.nl
W: www.drainproducts.nl

Drain products > Sport- en speelvelden > Permasport waterberging

Permasport waterberging

Het Permasport waterbergingssysteem is speciaal ontwikkeld en gecertificeerd voor sportvelden. Het systeem beschikt over ca. 90% aan holle ruimte en komt hiermee tegemoet aan de steeds meer toenemende behoefte aan waterberging. Door de schaarse ruimte neemt de noodzaak/wens toe om deze waterberging toe te passen onder sport- en trapvelden en onder speelplekken. Dankzij ons systeem kan men optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte.

Het Permasport Waterbergingssysteem dient als een alternatieve onderbouw en vervangt lava(achtige) funderingen en zandfunderingen. Tevens vervangt het de traditionele drainage onder velden. Het kunstgras wordt samen met een dempende laag van foam of rubber direct geplaatst op de Permasport units. De dempende laag zorgt voor een prettige(re) sport- en spelbeleving. Eveneens prettig: het Permasport waterbergingssysteem is volledig modulair en makkelijk op- en afbouwbaar, waardoor het goed mogelijk is het veld te hergebruiken.

Het Permasport systeem is erkend en gecertificeerd door NOC*NSF als alternatief onderbouwmateriaal voor officiële wedstrijdvelden en banen voor voetbal, hockey, korfbal en tennis.

https://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Permasport-waterberging-01.jpghttps://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Permasport-waterberging-02.jpghttps://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Permasport-waterberging-03.jpg