» Permavoid® systeem

Drain Products BV
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam
The Netherlands

T: +31 (0)20 4481199
E: info@drainproducts.nl
W: www.drainproducts.nl

Drain products > Sport- en speelvelden > Permavoid® systeem

Permavoid® systeem

De basis van het Permavoid® systeem bestaat uit een Permavoid® unit. Dit is een kunststof funderingsvervanger met zeer hoge druksterkte. Met het Permavoid® systeem is het mogelijk om sport- en speelvelden te beschermen, te draineren of te infiltreren. Het Permavoid systeem heeft een groot voordeel: het is zeer geschikt om bij droogte de velden vochtig te houden zonder veel onderhoud m.b.v. Permafoam. Permafoam is een speciale Permavoid® unit gevuld met Oasis foam. Bij elke regenbui vult de Permafoam unit zich met water en geeft dat weer af zodra de omgeving hierom vraagt. Ook met het Permatex Wicking geotextiel met capillaire werking is het mogelijk om water van het dak terug te geven aan de grond boven het systeem. Zowel de Permafoam-units als het Permatex Wicking geotextiel zijn makkelijk inbouwbaar.

Zowel bij hoge als lage inbouw van het Permavoid® systeem is het mogelijk om reinigende stappen toe te voegen en het water met behulp van de natuurlijke zwaartekracht verder te transporteren. Overigens wordt het systeem continu doorontwikkeld en uitgebreid met nieuwe producten en toepassingen. Zodoende biedt Permavoid® veel mogelijkheden. Verregaand maatwerk is mogelijk!

Zie de pagina Permavoid® systeem voor meer informatie over de verschillende onderdelen en unieke eigenschappen van het systeem.

https://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Permavoid-85-012.jpghttps://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Permavoid-85-022.jpghttps://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Permavoid-150-042.jpghttps://drainproducts.nl/wp-content/uploads/2011/08/Permavoid-150-051.jpg